Luni-Vineri: 8-20 Sambata-Duminica: Inchis
Str. Bucuresti Nr. 80-82, Cluj-Napoca

Placa cu folie, EPS 100 Rolljet 35 MM

30.31 Lei

TVA Inclus (unde este aplicabil)

Preturile afisate sunt valabile doar pentru comenzile online, preturile pot diferi de cele afisate in magazin.


Producator: Purmo

Model: FBMC0351000900P0

Cantitate

Livrare si Returnare

Produsele comandate se livreaza in toata tara, utilizand posta rapida Fan Courier

Descriere

Placa cu folie, EPS 100 Rolljet 35 MM (pachet 9 MP)

Intre stratul suport de dedesupt si sapa cu conducte pentru incalzirea prin pardoseala, plasati un strat de izolatie termica, care este si izolatie fonica in acelasi timp. Tipul si grosimea izolatiei depind de locatie si de destinatia spatiului, precum si de viitoarele sarcini de incarcare asupra pardoselii . 

Rolljet este placa izolanta de baza pentru sistemul Purmo, adecvata pentru cladirile rezidentiale, publice si de birouri. Placile de polistiren de diferite dimensiuni sunt acoperite cu material textil din polietilena, garantand o fixare sigura a conductei. Izolatia este livrata in role ambalate in pungi de plastic.
Acest tip de ambalare simplifica procesul de intindere a izolatiei. In functie de necesitati, oferim o gama larga de grosimi de izolatie Rolljet. 

Tipul materialului


AplicatieRolljet este produs din spuma de polistiren cu spumare rigida fara CFC, conform PN-EN 13163. Atunci cand este utilizat ca strat de pardoseala corespunde clasei de reactie la foc E (conf. EN 13501-1). Produsul are marcaj CE, iar calitatea acestuia este monitorizata de organisme independente de certificare. Coeficientul de conductivitate termica este de λ = 0,035 ÷ 0,040 W / mK, in functie de tipul de Rolljet.

Rolljet poate fi folosit si drept izolatie acustica, ca un strat laminat unic (EPST) pe etajele unei cladiri rezidentiale, sau in combinatie cu alte materiale izolante, doar ca izolatie termica (EPS 100 si EPS 200). Combinatii conforme cu Regulamentul privind protectia caldurii, incluse in tabelul de selectie a materialelor izolatoare. 

Date tehnice:

  • Tip: EPS100
  • Grosime (MM): 35
  • Dimensiune (MM): 1000*12000
  • Conductivitate termica W/Mk: 0.04
  • Rezistenta termica( MPK/W): 0.88
  • Sarcina maxima KG/MP: 2000
  • Pretul afisat este pe un metru patrat.
  • Produsul se vinde la pachet.

Nota: Imaginile afisate sunt cu titlu de prezentare, pot aparea mici diferente.

 

Scrie un review