Luni-Vineri: 8-20 Sambata-Duminica: Inchis
Str. Bucuresti Nr. 80-82, Cluj-Napoca

Modalitati de plata

PRETUL SI MODALITATILE DE PLATA
Pretul produselor este afisat de fiecare data pe site in dreptul descrierii produselor si contine TVA-ul si, respectiv, TIMBRUL VERDE. Timbrul verde nu se aplica fiecarui produs comercializat, ci numai anumitor produse si de fiecare data va aparea mentiunea incluziunii Timbrului Verde in pretul produsului respectiv. La pretul afisat se adauga eventualele cheltuieli de expeditie/transport. In unele cazuri pot aparea taxe suplimentare, despre care cumparatorul va fi anuntat in prealabil. Astfel, pretul final ce trebuie achitat de catre cumparator contine pretul afisat pe site, taxele de transport si eventualele taxe suplimentare din cazurile exceptionale. Pretul final al produselor comandate va fi adus la cunostinta cumparatorului in cel mult 24 de ore de la plasarea comenzii prin factura proforma ce va fi trimisa pe adresa de e-mail folosita la inregistrare.
Cumparatorul are la dispozitie urmatoarele modalitati de plata:
1.Prin banca cu OP, pe baza facturii proforme primite in urma trimiterii comenzii online. In acest caz trebuie mentionat pe OP numarul facturii proforme, care urmeaza a se achita prin banca. Cumparatorul este rugat sa nu achite nicio comanda pana nu va primi FACTURA PROFORMA aferenta! Orice plata efectuata inainte de a primi factura proforma se va returna cumparatorului scazand din suma platita comisionul bancar aferent transferului de bani.
2.Ramburs, cand cumparatorul achita pretul final in numerar, direct curierului, la preluarea coletului. Si in acest caz suma ceruta de curier va coincide cu suma de pe factura proforma primita in prealabil.
3.Online cu card bancar