Luni-Vineri: 8-20 Sambata-Duminica: Inchis
Str. Bucuresti Nr. 80-82, Cluj-Napoca

Lac Oskar Yacht 3IN1 incolor 0.75 L

41.40 Lei

TVA Inclus (unde este aplicabil)

Preturile afisate sunt valabile doar pentru comenzile online, preturile pot diferi de cele afisate in magazin.


Producator:

Model: Lac Oskar Yacht 3IN1 incolor 0.75 L

Cantitate

Livrare si Returnare

Produsele comandate se livreaza in toata tara, utilizand posta rapida Fan Courier

Descriere

Lac pentru lemn OskarYacht 3IN1, interior/exterior, incolor 0.75 L

Oskar yacht este un lac transparent pe baza de rasina alchidica, utilizat pentru lacuirea de protectie a suprafetelor din lemn exterioare si interioare ale ambarcatiunilor, cladirilor sau a altor zone supuse intemperiilor si variatiunilor de temperatura. Acesta este caracterizat de o buna aderenta la suport, randament bun la aplicare si rezistenta la intemperii si la actiunea apei.

Suportul trebuie sa fie rezistent si curat. Elementele din lemn trebuie sa fie uscate (umiditatea nu trebuie sa fie mai mare de 15%). Inainte de utilizare continutul din recipient se amesteca foarte bine.

Lacul yacht se aplica prin pensulare, roluire sau pulverizare, inclusiv air-less. In cazul pulverizarii air-less se recomanda duza 0.279 mm, presiunea de 160–180 bari. In cazul pulverizarii la presiune inalta se recomanda duza de 1.5 mm, presiunea de 3.5 bari.

 Temperatura de aplicare este de minimum +5ºC pentru suprafata de baza si mediul inconjurator. Consumul specific mediu este de circa 70-80 ml/mp (valoarea exacta a consumului specific se va determina in urma unei probe efectuate la fata locului).

Timpul de uscare, la 20ºC si 65% umiditate relativa a aerului este de circa 12 ore. La temperaturi scazute si/sau umiditati mai mari este nevoie de un timp de uscare mai indelungat.

Lacul Oskar yacht este ambalat intr-un recipient metalic cu capacitatea de 0.75 litri. Produsul se depoziteaza la temperaturi cuprinse intre +5 si +30ºC.

Nota: Imaginile afisate sunt cu titlu de prezentare, pot aparea mici diferente. 

Scrie un review